Badminton klub Fanatik iz Vršca osnovan je 21. septembra 2012. godine i od svog osnivanja kroz njega je prošlo više stotina dece i rekreativaca.

Misija našeg kluba je da predstavi badminton širokim masama kao olimpijski sport i zanimljiv oblik zabave i rekreacije koji se može praktikovati tokom celog života. Badminton je, kao što verovatno znate, izuzetno razvijen u Evropi i Aziji. U Srbiji je, međutim, nedovoljno nerazvijen, postoji već 25 godina i broji 13 klubova.

Osnivač i trener kluba je Stanislav Dimitrijević, školski psiholog po profesiji.

Do sada smo učestvovali na preko 100 turnira, uključujući 30 međunarodnih turnira i osvojili više od 250 medalja na domaćim turnirima i preko 100 medalja na međunarodnim turnirima, što nas čini izuzetno ponosnim.

U našim redovima stvorili smo mlade reprezentativce i prvake Srbije. Redovno učestvujemo na međunarodnim turnirima u zemljama u okruženju, kao što su Rumunija, Bugarska, Hrvatska, Mađarska, Grčka, Slovenija, Slovačka, Češka, pa čak i u Nemačkoj. Imamo čak i osvajače medalja sa juniroskih Balkanskih prvenstava.

Vizija našeg kluba je da imamo sopstveni prostor u kome bismo se celodnevno i svakodnevno mogli posvetiti stvaranju mladih kvalitetnih igrača i učiti decu filozofiji uspešnog života, kao i obezbediti starijim ljudima da uživaju u ovoj dinamičnoj atraktivnoj i zabavnoj igri.

I rekreativna sekcija badmintona u Vršcu okuplja preko 30 igrača koji uživaju u svakodnevnom prebacivanju loptice preko mrežice. Takođe postoje i rekreativni turniri širom zemlje kao i u inostarnstvu.

Postani i ti deo Fanatične porodice!!!

NOVO! NOVO! NOVO!

DETALJNIJE