Kao najbolji igrač kluba i član juniorske reprezentacije Srbije naša Ana Dimitrijević je učestvovala na dva turnira u italijanskom gradu Bolzanu u periodu od 26.-28.aprila.

Yonex Bolzner Cup U17 koji se boduje za Evropsku rang listu i Bozner Frühling do 19 godina. Preko 300 tamičara iz cele Evrope iz najrazvijenijih badminton zemalja poput Engleske, Holandije, Danske, Švedske, Nemačke, Austrije, Češke, Italije, Slovačke, Poljske, Hrvatske, Slovenije, Rumunije, Bugarske, i naša Ana iz Vršca, koja je jedina predstavljala našu zemlju na tim turnirima.

Odlično se pokazala Ana na ta dva jaka turnira, pobedivši Italijanke, Austrijanke, Holanđanke, ali do medalje ovog puta nije mogla da stigne, izgubivši u borbi za medalju od bugarskog para u 3 seta na razliku.

Ogromno iskustvo je skupljeno, veliki put je pređen i verujemo da će joj to pomoći u građenju njene sportske karijere. Samo na tako jakim i velikim turnirima se vidi realni dometi i detalji koje treba popravljati ukoliko želimo da napredujemo.

NOVO! NOVO! NOVO!

DETALJNIJE