Na juniorskom prvenstvu Srbije održanom 20.-21. aprila 2024. godine u Nacionalnom badminton Centru na Adi Ciganliji naš klub su predstavljali 4 takmičara.

Andrej Jankulov u konkurenciji do 11 godina pokazao je svoj veliki trud i napredak u konkurenciji sa takmičarima koji duže igraju badminton.

Teodora Mehović u konkurenciji do 13 godina nije uspela da prođe grupnu fazu i pored dobre igre i napretka ali nedostajalo joj je malo preciznosti u ključnim trenucima.

Dorotea Mehović takođe u konkurenciji do 13. godina ovog puta nije uspela da opravda status prvog nosioca i posle ešto  slabije igre, nije uspela da prođe grupnu fazu takmičenja  da dođe do brobe za medalje.

Ana Dimitrijević u kategoriji do 17 godina uspela je svojom stabilnom igrom da obezbedi plasman u polufinale, ali nije uspela da iznenadi favorizovane Kruševljanke i na kraju se zadovoljila velikim 3. mestom.

U dublu do 13 godina veliki uspeh sestara Mehović koje su plasmanom u finale pokazale da se u Vršcu igra i najbolji parski badminton. Malo koncentracije i snage im je falilo u finalu protiv Beograđanki da osvoje titulu prvaka Srbije i morali smo se u neizvensom meču  zadovoljiti drugim mestom.

Ana DImitrijević i u parskim konkurencijama obezbedila je još 2 medalje svojom konzistentnom igrom i to:

2. mesto u ženskom dublu do 17 godina sa Čarnom Mihajlović iz Bg.

3. mesto u mešovitom dublu do 17 godina sa partnerom Vukašinom Obradovićem iz NS.

Svaka čast Ana!!!

       Svaka čast Fanatici!!!

NOVO! NOVO! NOVO!

DETALJNIJE