Na pretposlednjem turniru ADA Ex Yu lige održanom u prelepoj Opatiji na hrvatskom primorju učestovali su naša 2 takmičara u 3 konkurencije.

Na turniru je ukupno učestvovalo 304 takmičara u dve hale. u jednoj hali ,,Marino Cvetković" U Opatijiigralo se na 14 terena, a u drugoj sali ,,3. Maj" u Rijeci igralo se na 7 terena. Turnir je trajalo od 8.00 ujutru do 20.40 uveče, kad je Ana odigrala svoj poslednji finalni meč.

Trener Stanislav je nastupao u muškom dublu sa partnerom iz Zagreba i posle 1. mesta u grupi u osmini finala odmerili su snage sa prvim nosiocima, takođe iz Zagreba. U odlučujućem 3. setu odlučivale su ipak nijanse i zbog nekih sitnih detalja 3.set smo izgubili sa 15:13.

Zato je Ana još jednom potvrdila potpunu dominaciju u svojoj najjačoj kategoriji i osvojila zlato i preuzela 1. mesto u ukupnom plasmanu. U ženskim parovima, sa svojom partnerkom Viktorijom iz Rusije, domogla se finala, ali su u neizvesnoj borbi finale izgubili i osvojili 2. mesto.

Bio je to još jedan uspešan turnir za Vrščane, a pored sportske, imao je i turističku komponentu, jer smo 3 sunčana dana proveli kupajući se u još uvek hladnom moru (14 celzijusa), čim smo bili slobodni.

NOVO! NOVO! NOVO!

DETALJNIJE